Incababy tapasztalatok

A következő képeket és visszajelzéseket vásárlóinktól kaptuk! Köszönjük a bizalmatokat, hűségeteket és a sok-sok szeretet!

...A képen a 3 hetes kisfiam látható Benett. Szegénykém borzasztóan hasfájós. Egész nap kézben kell legyen, így hatalmas megkönnyebbülést jelentett számunkra, amikor elkezdtük használni a hintát. 

...mi most vagyunk 3 hetesek. Zojának hívnak, sajnos hasfájos vagyok,de mióta anya es apa na es persze a tesótol megkaptam a hintámat, jókat alszom benne.

Hollandiában élünk a nagymamától kaptuk ajándékba a hintát, kislányom 1 hetes és imádja, órákat alszik benne. Sajnálom hogy nem az első lányomnál szereztük be először.

Üdvözlettel egy elégedett anyuka ????

..Kisfiam most 14hónapos, de már 10hós kora óta használja a junior hintát. Nincs állandóan felakasztva, így ha hintázni szeretne ő maga veszi elő, mutatja tegyem fel.  Már mikor látja, hogy akasztom a helyére nevet, tapsol annyira szereti. Ha elfárad nagyon jókat pihen benne, jó választás volt a hinta 


...Kislányom nagyon szereti a Hintàt. Kinn és benn is nagyon sokat használjuk. Sokszor segít az elalvásban is.


...Ádin 9 hónapos, és Karácsonyra kapta az Incababy hintáját, hát nem bántuk meg. :) Jókat hintázik, játszik, nézelődik, alszik, relaxál benne. Nagyon szeretjük :) ❤️


...Nagyon szereti eddig a kisasszony a hintát, éppen elkezdett fogzani, a hinta nagy segítség megnyugszik benne. Nagyon szeret bepocolni az egyik sarokba, mar rájött hogyan kell kidugni a kis lábát. A rugó pedig külön öröm neki rájött ha oldalra fordul es lök egyet a fenekén akkor bizony ő is.

 


...Az 1 hónapos kis manónk is kezdi megszeretni a hintáját már jókat szunyókál benne! 

 


...Minden nap használjuk a hintát. Amikor kisebb volt, akkor sokat aludt benne, most már inkább csak hintázunk, de azt minden nap 


..Mi így szoktunk hintázni… ;) először csak szolidan, aztàn hamar elszabadul a buli, ami második képen is látszik :) Első perctől fogva imádja Soma. Ha főzök csak beleteszem, így ő is lát engem, és biztonságba tudhatom èn is a kis örökmozgót.


...A mosolya mindent elárul mennyire szeret hintázni, sőt a mai napon rájött, hogyan tudja egyedül rugóztatni a hintát  Nagyon jó időtöltés a hintázás és ebben a rossz időben olyan hasznos hogy bent is tudunk hintázni. 


 

...Már Anton 4 hetes kora óta használjuk a hintát, most 11 hetes és imádja! Nagyon nagyokat alszik benne és a lógó játékokat is imádja. Nagyokat vigyorog és magyaráz akkor is ha nem vagyunk a közvetlen közelében hasfájós időszakot is átvészelte a hinta segítségével - nagy segítség volt‼️ A képről pedig csak annyit, hogy amikor a hintában van mindig ilyen kis boldog és vigyorgós baba.


 

..Szeretjük a hintát jókat alszik benne. Maga a hinta része annyira nem de a rugózás nagyon tetszik a kisfiamnak.


...Kisfiúnk, Máté nagyon szereti a hintáját. Kisebb korától használjuk, ès mind elalváshoz ,mind egy kis mókához nagyon bevált Neki, ahogy a képek is mutatják (bár ezek nem adják igazán vissza azt hogy mennyire szereti).

 

...1 hónapos kislányom imádja az Önöktől rendelt hintát! A nyűgös napokon nagyon nagy hasznát veszem Nara megnyugtatására!


...Ma megérkezett és a kislányunk birtokba is vette. Eddig nagyon jól elvan benne,biztosan szeretni fogja. Körbe tudom forgatni,nèzelődhet a szobába,kilát az ablakon. Nagy segítséges lesz számomra,h nem kell órákat ölbe tartani.


 A hinta igazi tulajdonosa még nem érkezett meg, de a 2 éves kislányom napi használatba vette. Ismerkedésrôl küldök pár képe.


...Kisfiúnk, Konrád május 18-án született. Már aznap mikor hazaértünk kipróbáltuk a hintát. Ahogy a szakértő javasolta, akkor szoktuk belerakni mikor ébren van, 20-30 percre. Nyugodt benne, elringatja.

 

A kép akkor készült, amikor először lógattuk ki Bori lábát a hintából. Ezen a ponton jöttem rá, hogy sokkal gyorsabban fel fog nőni, mint gondoltam. :-) Azóta is csak pislogok!


 

 

 

favi.hu